2021-02-28 743 瀏覽
其實多年以來都好想食beans💛 但一直見好多人排隊都唔想等☹️ 直到青衣都有分店😆 今次好彩等左一陣就有位😙有tea set 就係揀一個main 加一杯$40以下嘅野飲🙈 唔知道原來$40以上嘅野飲係收正價而唔係補錢😳 不過店員都好好有講清楚仲有提議特別而好飲嘅咖啡俾我試👍🏻叫左個single bone chicken wings ($58) 同埋creme brulee latte (+$0)野食方面 個薯條好食🤤 可以點茄汁🤣 沙律菜正常😛 單骨雞翼好香口而且好易食😋 咖啡方面 呢個creme brulee latte 真係第一次試😳 見店員推薦先試😆 好好飲 偏甜 有點似焦糖味 好香 唔重咖啡味😍

single bone chicken wings
creme brulee latte