同個朋友去食飯,我電話本來想book 8點,但佢同我講要8點半先交到table比我都唔緊要啦,咁未8點半囉。但我8點半去到,佢同我講9點半last order,10點就要走。我問佢點解,佢話人手唔夠wo…其實有dd 唔明架,但算啦。一入到去,就散叫,叫左以下食物:炸珍寶蘑菇呢樣係朋友既提議,佢話食過好好食。黎到真係好好食。成個味道,同個醬好夾。但兩個人食,每人要食3~4舊,有d太膩。如果多dd人去,叫呢個,真係perfect!皇后pizza因為想試下晚上食少d肉,所以在pizza menu上點左個無肉既,就係呢個皇后啦。其實個味道係好食既,d basil真係特別香,但呢個pizza,真係太油啦油到食完之後,覺得好油膩,真係油到食唔到果一隻。所以大家考慮下。明太子意粉果然係好好食,成個意粉都係明太子撈埋一齊,味道十分之好,係全餐最好食既一樣野!!必食!食食下,好快就過黎收我錢,講last order之後就暗示我地要走,睇睇錶,果陣先10點。10點就要走,其實有d太早。但可能佢地都要收工,清洗,所以我地快快手,食完就走lu~總括:係好食既,但有d油膩。
都唔緊要啦,咁未8點半囉。
我問佢點解,佢話人手唔夠wo…其實有dd 唔明架,但算啦。

一入到去,就散叫,叫左以下食物:

炸珍寶蘑菇

炸蘑菇伴黑松露醬

皇后pizza

皇后pizza

明太子意粉
果然係好好食,成個意粉都係明太子撈埋一齊,
味道十分之好,係全餐最好食既一樣野!!必食!

食食下,好快就過黎收我錢,
講last order
但可能佢地都要收工,清洗,所以我地快快手,食完就走lu~
總括:係好食既,但有d油膩。
2016-05-19
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日