今次嚟到黃大仙食台灣料理,呢間餐廳喺黃大仙地鐵一出嚟嘅北館商場就係,交通非常方便,呢度嘅裝修都好有特色,好多打卡位, 座位都好舒服,有卡位, 另外亦有唔同嘅小品可以選購,同埋有夾公仔機,簡直係老中青都適合嘅天地我哋選了嘆嘆套餐C因為有主食,飲品加甜品,一次個滿足曬所有嘅願望鐵路便當盒-滷水雞翼拼滷豬耳便當盒大大個,鹵水雞翼同埋豬耳都炆得好入味好淋,另外還有豆腐,雞蛋,菜和一碗湯, 真係好豐富,CP值高夢嘢飲好鮮豔,係士多啤梨味,唔會太甜嘅冰沙 😊黑朱古力熔岩蛋糕好濃鬱嘅朱古力,蛋糕一層軟一層硬嘅朱古力,口感好有層次 🤗香酥鹽酥雞(細份)另外叫咗份小食鹽酥雞,炸得香脆內軟,粉皮都是薄薄的,细份份量都好多,我的必點小食 😚秘製滷牛展 拼 手炒蔥油拌麵另外一個餐我們叫了牛展蔥油拌麵,牛展好軟熟,入味,蔥油麵係刀削麵,炒得好好,軟硬適中,好味道 😋花花世界 (手工花茶) 花花世界係成個茶壺一齊上,裏面有好多唔同種類嘅花,好清香 😌芝士櫻桃千層奶蓋蛋糕千層蛋糕每一層都好平均,中間唔會太多cream,一層層好軟滑,啲醬甜度剛剛好,好滿足 🤩炸蕃薯條(細份)加了蕃薯條,炸得香脆內軟,甜甜地份量多

鐵路便當盒-滷水雞翼拼滷豬耳

嘢飲好鮮豔,係士多啤梨味,唔會太甜嘅冰沙 😊

黑朱古力熔岩蛋糕
好濃鬱嘅朱古力,蛋糕一層軟一層硬嘅朱古力,口感好有層次 🤗

香酥鹽酥雞(細份)

秘製滷牛展 拼 手炒蔥油拌麵

花花世界 (手工花茶)

芝士櫻桃千層奶蓋蛋糕

炸蕃薯條(細份)
加了蕃薯條,炸得香脆內軟,甜甜地份量多 😏