老友食過依間喺彌敦道565號銀座廣場地庫嘅「神燈燒」烤肉尊門店,話好抵食好多野食!今日同朋友來試下先! 來到見環境都可以,只係通風有啲唔流暢,食完身上會有肉味留低,不過我又覺得最緊要係啲嘢好食! 揀咗第2個 level都好多種肉揀,黃金時間收費 ~每位338元,120分鍾任飲任食大放題!首先發現依間店都算大方,一般有牌子嘅啤酒都任飲!除左酒汽水,台式特飲,鮮果汁,水果茶等。都有得飲!啲食物好整齊,衛生,睇落去冇乜咁特別,點知食落先知好野!越食越好味!不停落單食物又快又準送到面前,真係食得好痛快好繽紛!啲食物品種多到根本一次無法試得曬!啲肉同海鮮質素非常有質,日式刺身同壽司,卷物,烏冬,拉麵都好吸引!啖啖肉嘅韓式牛肋條好好味!牛舌有啲厚度略略一煎好爽口甘香,肥牛,牛仔骨等等。真係好回味!辣酒花螺都有得食!肉質一般味道好惹味!飲完啤酒又食炸物再食甜品荔枝,白桃啫喱,朱古力蛋糕,再飲埋杯雪糕紅豆冰真係飽到上心口!仲有韓式石鍋飯,魚生飯……好多野都冇試到,留番下次食!今次食得好開心,又唔覺得好熱坐得都幾舒服! 338元咁多嘢揀同有咁嘅質素真係間好性價比高嘅烤肉店!去旺角真係唔好错過

揀咗第2個 level都好多種肉揀,黃金時間收費 ~
每位338元,120分鍾任飲任食大放題

都有得飲!

啲食物好整齊,衛生,睇落去冇乜咁特別,點知食落先知好野!

啲食物品種多到根本一次無法試得曬!

啲肉同海鮮質素非常有質,日式刺身壽司,卷物,烏冬,拉麵都好吸引!

啖啖肉嘅韓式牛肋條好好味!
牛舌有啲厚度略略一煎好爽口甘香,肥牛,牛仔骨等等。
真係好回味!

辣酒花螺都有得食!
肉質一般味道好惹味!

仲有韓式石鍋飯,魚生飯……好多野都冇試到,留番下次食!
今次食得好開心,又唔覺得好熱坐得都幾舒服!
338元咁多嘢揀同有咁嘅質素真係間好性價比高嘅烤肉店!
去旺角真係唔好错過!
2022-07-29