2008-07-17
見到這裡讚好的多數是食物,唔好就係話待應服飾同服務要講英文...首先對待應的服飾沒有意見,在美國好多餐廳都係咁!唔好話大城市,小鎮都係差唔多!唔明點解咁難接受?打正旗號賣燒牛肉的這間其實在香港好難用其它餐廳作比較,無謂講完第二度好食過佢但又講唔日出邊間...........1.沙律---普通沙律一個無甚特別!唯一好處是夠凍同份量適中.2.龍蝦湯---蝦肉新鮮但湯本身味道麻麻,偏咸.(pink salmon 好味D)3.焗蟹蓋---味道都係偏咸.(Morton個Crab cake好味好多!)4.Lawry's Cut 10oz---order medium rare 顏色吸引!但一放入口....後悔叫咁大件! 應該叫 6oz.就算!件牛肉完全食唔到肉味,剩係得個淋字!個肉汁又係咸....呢件野去Meat Master買舊肉返屋企整肯定好食過佢!5.荔枝雪芭---好奇特!未試過食落口感覺係"鞋"既!兩枝水加一杯Lime Soda埋單兩位$1400
5.荔枝雪芭---好奇特!未試過食落口感覺係"鞋"既!
兩枝水加一杯Lime Soda
埋單兩位$1400