2011-07-12
好似有一段時間無食七福神,記得之前都幾好,所以一諗起放題就想到佢,點知差咗咁多。加咗價都唔緊要,最慘係任食個半鐘,火煱加壽司,但係劃完紙,成10幾分鐘先有個火煱,等呀等,過咗成45分鐘都未有第一舊壽司出現,叫伙記去催啦,點知個個不停响你面前行,但又偏偏見唔到你揮手喎,到真係搵到人催嘞,就聽到壽司師父啤住我地咁話「咪整緊囉…」下?!咁唔知要等你班大爺整到幾時呢?你地有限時架喎,我地都等咗好耐先催啫,就算無限時都無理由等咁耐呀?!仲要貼錢受你地氣!最抵死係隔離張枱d野不停咁到,多到佢地食唔切,我地就呆等!講返質素,我都未試過食熟蝦壽司,d蝦切到「岩岩巖巖」,仲要隻蝦又黑又乾,好似風乾好耐咁,大大條黑色蝦腸放正中間驚你唔知佢求其…火煱果d黑豚肉,之前都幾滑幾好味,點知依家簡直似平時煲湯的瘦肉,簡直混吉!宵夜時段呢個價都唔係平,仲要加一服務費都唔知受到乜野服務?受氣就有!呢間野已經入咗我地black list,我諗都唔駛旨意再去!