2023-06-19
呢間利舞臺既燒肉X涮涮鍋店之前一直都聽過,今日特登同老公過黎試下🤤我地嗌既係120分鐘既日本薩摩牛肉放題🤩嘢食上真係好多選擇!豆乳魚湯🐟追加涮涮鍋揀左魚湯,魚味鮮甜😋跟蔬菜勁夾!牛舞拼盤放題送既牛肉拼盤😛有好多種牛可以試!牛肉好嫩!天婦羅 - - 茄子&冬菇&南瓜&野菜🍤小食選擇都好多!雖然唔係主打天婦羅,天婦羅真係好好食😂炸粉唔厚😂忍唔住食左勁多🤣羊肉片羊味好重但完全唔腥!😋澳洲牛腹肉可以揀有冇燒汁(個人鍾意有燒汁多啲🤫)肉質好厚但唔韌!咬落去爆哂汁😋😋😋甜品選擇真係好多!身為螞蟻人既我極度推薦!特別值得留意既係有大福同糰子呢啲好有日本特色既甜品🍡蛋糕仔、啫喱都值得一試😋呢間真係幾驚喜😂好耐冇食過食材咁高質既放題店🥲嘢食都黎得好快120分鐘完全夠食😋見到生日有優惠,Mark實下次再同老公黎先!
我地嗌既係120分鐘既日本薩摩牛肉放題🤩嘢食上真係好多選擇! 豆乳魚湯🐟
追加涮涮鍋揀左魚湯,魚味鮮甜😋跟蔬菜勁夾! 牛舞拼盤
放題送既牛肉拼盤😛有好多種牛可以試!牛肉好嫩! 天婦羅 - - 茄子&冬菇&南瓜&野菜🍤
小食選擇都好多!雖然唔係主打天婦羅,天婦羅真係好好食😂炸粉唔厚😂忍唔住食左勁多🤣 羊肉片羊味好重但完全唔腥!😋