2023-11-27
踏入11月除咗係大閘蟹季節🦀天氣轉涼就更岩打邊爐🥘而家牛氣可以一次滿足你兩個願望喇😎一入餐廳就感受到滿滿嘅秋日祭氛圍🍂今次點選了📌“澳洲穀飼黑安格斯牛+SRF美國極黑牛放題+海鮮放題”套餐 $338同月見壽喜燒湯底套餐任點SRF美國極黑牛、特選牛小排、Prime美國肩胛肉眼、穀飼牛肩肉、精選雞腿肉、特選豚肉、特選海鮮、日本帆立貝、三文魚刺身、花膠、青口、大海蝦、墨魚滑、爽脆水魷等等多款選擇 性價比極高🔥🐮牛方面 首選澳洲穀飼黑安格斯牛及SRF美國極黑牛 薄薄一片好快熟 而且肉味算濃另外重頭戲就係海鮮💥包括大大隻帆充貝、青口、大海蝦、水魷、墨魚滑 連滋補花膠都有埋😍呢個價錢海鮮已經值回票價👐🏻海蝦同帆立貝嘅Size仲要十分有份量🔥另外仲有挪威三文魚刺身任食👏🏻除此之外 呢段時間仲有埋大閘蟹🦀一次過滿足曬秋日願望🍂自助區域方面都有多款蔬菜、丸類、熟食熟食有關東煮🍢都幾surprise 有種去左日本嘅感覺另外好多配料都係日本直送🇯🇵包括日本雞蛋、手打烏冬、手打拉麵 誠意滿分💯
而家牛氣可以一次滿足你兩個願望喇😎
薄薄一片好快熟 而且肉味算濃
另外重頭戲就係海鮮💥
另外仲有挪威三文魚刺身任食👏🏻
除此之外 呢段時間仲有埋大閘蟹🦀一次過滿足曬秋日願望🍂
自助區域方面都有多款蔬菜、丸類、熟食
熟食有關東煮🍢都幾surprise 有種去左日本嘅感覺