餐廳: 初見
資訊:

太耐冇得出國旅行na…又心思思掛住日本既野食所以今晚又揀左日本野,之前都去過,佢既菜式種類都幾多又有石燒吉列牛/鍋物/刺身/仲有加左日式style既漢堡!!好多選擇!——————————————————————一黎見到個石燒小爐真係覺得去左日本咁牛既既份量都算多既,肉質燒起黎都算嫩加埋香草好特別,係牛肉既油脂帶點清新唔駛dip個醬已經夠晒味🙆🏻‍♀️一個好日式風味既burger!牛肉上面既日式醬汁同木魚好似食緊大阪燒咁~大阪燒feel既漢堡又幾好食而且D薯條好大條!!唔太脆又唔會話淋batbat!好中意👍🏻黎到個陣仲係鐵板上煎到”咋咋”聲加左雞軟骨做餡料好有口感,而且係整到細細粒🤗同肉既份量大小配合得幾好
太耐冇得出國旅行na…又心思思掛住日本既野食
所以今晚又揀左日本野,之前都去過,佢既菜式種類都幾多

——————————————————————
初見香草吉列牛

一黎見到個石燒小爐真係覺得去左日本咁

牛既既份量都算多既,肉質燒起黎都算嫩
加埋香草好特別,係牛肉既油脂帶點清新
唔駛dip個醬已經夠晒味🙆🏻‍♀️
和風燒汁牛肉漢堡

一個好日式風味既burger!
牛肉上面既日式醬汁同木魚好似食緊大阪燒咁~
大阪燒feel既漢堡又幾好食
而且D薯條好大條!!唔太脆又唔會話淋batbat!
好中意👍🏻

日式鐵板雞軟骨餃子

黎到個陣仲係鐵板上煎到”咋咋”聲

加左雞軟骨做餡料好有口感,而且係整到細細粒🤗
同肉既份量大小配合得幾好

初見香草吉列牛