因為朋友好想食burger, 我又想食pancake,所以黎試下The Pantry & Chips Republic 💗雖然係公眾假期,但12點黎到都唔使點等,好快有位😄上菜速度比想像中快,好有效率😊Burger我地叫左MO,安格斯牛肉幾juicy,加埋炒洋蔥蘑菇特別香,唔會太咸。如果多塊芝士會仲正🥳薯條就試左蝦&香蒜蛋黃醬,賣相好吸引,味道岩岩好,個醬唔會太膩。食完想再叫多份🤤👍🏻我地仲叫左個Seafood Linguine, 不過不失,鐘意海鮮既朋友可以一試,唔會好重口味,都算係清新之選。最後試左Banoffee Creme Brulee Pancake,超期待😍上面層脆焦糖加埋pancake同cream好正❤️pancake食落亦唔會太過空氣或者口感太實😊飲品方面,個人認為士多啤梨奶昔有啲太甜,但賣相唔錯,好岩打卡😄💗
雖然係公眾假期,但12點黎到都唔使點等,好快有位😄

上菜速度比想像中快,好有效率😊

Strawberry Milkshake
Cajun Prawn Aioli Chips