2021-09-27 622 瀏覽
約左朋友去呢間食個lunch, 喺出面等時已發覺開始有點人多等入位, 然後又無職員招呼, 我相信人手不夠等左一陣, 終於見職員出黎準備招呼下一批人客, 先知要同佢攞飛仔等位其實好心就係出面整返個撳飛仔機俾人撳啦之後等位又唔算好耐, 入面都幾大下, 坐位算係舒適我同個朋友無點烤肉, 大家各自點左個lunch同時我地既兩罐汽水好快就俾我地, 咁我地一路吹下水一路等我既野食點知我地等呀等, 等呀等...前前後後, 左左右右, 甚至比我地遲入黎既都已開始食野, 我地一頭問號, 點解D野咁耐都唔黎既然你有上汽水, 無可能會漏單咁搞笑, 最後要職員跟, 佢仲要我重覆一下我地叫左咩食, 個下都幾無言我朋友都事後話, 其實你落左單, 無可能係機到查唔到之後又無人覆我地如何, 跟住我地又等左一陣, 問一個經過我地枱, 唔知係咪負責人既便服男人, 佢一路行一路答入面跟緊就走過...真係覺得佢無乜禮貌, 後來再有職員過黎再交待, 有同我地講唔好意思食物不過不失, 不過呢間既服務認真麻麻..我就唔常黎沙田, 再黎都唔會再幫襯
其實好心就係出面整返個撳飛仔機俾人撳啦
之後等位又唔算好耐, 入面都幾大下, 坐位算係舒適
我朋友都事後話, 其實你落左單, 無可能係機到查唔到
食物不過不失, 不過呢間既服務認真麻麻..
我就唔常黎沙田, 再黎都唔會再幫襯
2021-09-26
  • 無乜