2024-01-26 29 瀏覽
🐓話説好耐無食過雞煲,心思思想食,揀左間餐廳,一次過可以滿足到我三個願望🤭✨牛魔王雞煲海鮮火鍋套餐 + 蒙古冰羊煲🔸麻辣雞煲雞煲揀左小辣,黎到店員會落酒點火炒香,雞件都幾多,肉質嫩滑,🌶️香辣惹味🔸海鮮海鮮有兩種食法,🧄蒜蓉粉絲蒸或者火鍋,自己就揀左蒜蓉粉絲蒸,海鮮有五款,帶子、蟶子、貴妃蚌、鮑魚同蝦🦐整體都鮮甜🔸 蒙古冰羊煲另外湯底可以加錢轉羊腩煲或者蒙古冰羊煲🐏,我就揀左蒙古冰羊煲,煲入面加左冰碎,味道清甜,配任何火鍋料都適合🔸牛肉類🐂牛肉推介M9和牛同牛小排,牛肉肉質軟腍,但就切得比較薄,另外比較特別既有牛胸爽同牛骨髓🔸小食有十款,個日就得返5款🫣嗌左麻辣帶子裙邊同椒鹽魷魚酥,過過口癮🔸是日甜品每有都有兩款,一凍一熱既甜品,當日既係🍠蕃薯糖水同雜果仙草🔸自助吧有唔同既火鍋配料可以揀,飲品除左有罐裝飲品,仲有自家製飲品

✨牛魔王雞煲海鮮火鍋套餐 + 蒙古冰羊煲

🔸麻辣雞煲

🔸海鮮

🔸 蒙古冰羊煲

🔸牛肉類

🔸小食

🔸是日甜品
每有都有兩款,一凍一熱既甜品,當日既係🍠蕃薯糖水同雜果仙草

🔸自助吧
有唔同既火鍋配料可以揀,飲品除左有罐裝飲品,仲有自家製飲品