2020-11-26
今日難得出嚟荃灣做嘢見到炑八出左小王子套餐, 外面個冬日小王子佈置好有冬天氣氛, 🥰🥰 俾佢吸引咗入去食返一個暖暖冬日燒烤今日我哋試咗👭FRIEND TASTIC MEAT SET 小王子fans絕對唔可以錯過 #超級牛肋骨獨一無二套餐 牛肋骨一嚟到我哋已經嘩嘩聲,估唔到咁大條仲要脂肪分佈均勻肉質鮮甜🥰🥰另外仲有好多唔同嘅肉類, 可以一次過滿足好多個願望先來泡菜同拌菜是免費任加🤭🤭超級開胃,之後就已經係喺爐邊加芝士嘅環節,芝士都係任加💗啱曬我另外其他肉類嘅醬汁分佈啱啱好, 燒完好香完全唔使另外再加醬油, 大紅蝦都係非常優質, 食落好彈牙呢個套餐性價比都算幾高好多唔同肉類都可以一次過試曬, 仲有小王子陪住你食🥰🥰 我仲加咗加$98加配限量版 - 「小王子座枱無線充電器一個」yeahhhh
呢個套餐性價比都算幾高
好多唔同肉類都可以一次過試曬, 仲有小王子陪住你食🥰🥰