一向喜歡試新嘢🤤及打卡的我📸朋友話畀我聽有一間懷舊餐廳☕咁當然就約埋去試吓啦!去到門口😝已經見到一系列懷舊攤檔🎥再行入啲 仲有懷舊小食🍭及精品售賣區🎮及攤位遊戲🎪真係第☝️次入到一間餐廳唔知做邊樣好樣樣都想🤔但係因為肚餓😛所以就決定先醫飽個肚 再去玩🤹‍♀️影相📷及shopping🤑睇睇餐牌 好辛苦先揀到 呢幾樣至愛:⚀加料邪惡西多士🍞 : 不是傳統西多士的花生醬🥜 係我的至愛芝士🧀餡😍必食😋食落口果然好有口感🧀芝士軟綿綿 溶得剛剛好 ⚁無敵風火輪🎡 : 集合所有小食於一身🥓🌯 所有炸物 炸得剛剛好 ✌外脆內軟☺每款食少少 可以留返個肚試埋其他好嘢 當然賣相亦十分之good👍可以畀我打卡📸啦⚂迷你焗豬扒飯🐽: 真係好貼心 細細碟 就可以試到炒飯🍛嘅香及豬扒🥩嘅鬆軟 好夾😚⚃麥精維他奶🥛 : 味道就當然令我懷緬細個時 無憂無慮嘅生活啦! 暖暖地 暖入心💖終於醫飽個肚啦😊首先衝去玩攤位遊戲🎰好刺激😉 又抵玩😙 再到充滿懷舊佈景的打卡位影影影📸📸📸最後當然就唔會忘記買埋啲紀念品返屋企繼續懷緬啦🤨 總括而言 : 這地方的確是一家大細👨‍👩‍👧‍👦一齊啱去嘅好地方🤩 下次一定會與家人再嚟 食~ 玩

睇睇餐牌
好辛苦先揀到 呢幾樣至愛:

終於醫飽個肚啦😊首先衝去玩攤位遊戲🎰好刺激😉 又抵玩😙 再到充滿懷舊佈景的打卡位影影影📸📸📸最後當然就唔會忘記買埋啲紀念品返屋企繼續懷緬啦🤨 總括而言 : 這地方的確是一家大細👨‍👩‍👧‍👦一齊啱去嘅好地方🤩 下次一定會與家人再嚟 食~ 玩~ 影~ 買~😎
加料邪惡西多士
無敵風火輪