2023-01-19 107 瀏覽
今日嚟到旺角,朋友介紹依間任食火鍋,唔單止有好多嘢食,有雞煲,刺身,海鮮,雪糕,韓國雪條,自製飲品,仲有小食,例如鹽酥雞,豬耳,雲耳,真係講都講唔晒有咁多嘢食啊!自己最欣賞嘅,就係佢食完個雞煲,會轉一個韓式燒烤tray俾你,隔籬又可以打邊爐,肉類有兩種食法,又可以燒烤,又可以打邊爐,真係滿足晒所有願望呀!邊有間餐廳可以咁好㗎 ! ! !佢仲有sauce吧,有燒烤醬,同埋打邊爐配料,應有盡有。我自己最鍾意,就係最後嗰輪,叫咗烏冬,真係日本稻庭烏冬啊!為完美嘅一餐畫上句號我想highlight一下,佢嘅雪糕牌子係movenpick ,仲有特別味道,自己叫咗cream burlee. 好好食喎!兩個人除返都係三百幾蚊一個,喺出邊邊度搵到咁平呀!物超所值!性價比高!
今日嚟到旺角,朋友介紹依間任食火鍋,唔單止有好多嘢食,有雞煲刺身,海鮮,雪糕,韓國雪條,自製飲品,仲有小食,例如鹽酥雞,豬耳,雲耳,真係講都講唔晒有咁多嘢食啊!自己最欣賞嘅,就係佢食完個雞煲,會轉一個韓式燒烤tray俾你,隔籬又可以打邊爐,肉類有兩種食法,又可以燒烤,又可以打邊爐,真係滿足晒所有願望呀!邊有間餐廳可以咁好㗎 ! ! !佢仲有sauce吧,有燒烤醬,同埋打邊爐配料,應有盡有。我自己最鍾意,就係最後嗰輪,叫咗烏冬,真係日本稻庭烏冬啊!為完美嘅一餐畫上句號我想highlight一下,佢嘅雪糕牌子係movenpick ,仲有特別味道,自己叫咗cream burlee. 好好食喎!兩個人除返都係三百幾蚊一個,喺出邊邊度搵到咁平呀!物超所值!性價比高!