平時成日見啲餐廳有雞煲加邊爐任食,估唔到美林有間可以串燒、雞煲加邊爐任食嘅餐廳,同朋友去開美林一於試吓!我哋4個女仔去大家都唔係好大食,所以嗌咗個$208餐,有三串自選串燒、一around雞煲同冇限時任食邊爐!串燒我揀咗生蠔、扇貝同燒菠蘿,生蠔同扇貝仲有得揀芝士定蒜蓉燒𠻹,我就揀咗蒜蓉燒,味道好唔錯,燒菠蘿甜甜酸酸勁開胃!之後就開始食雞煲喇,個姐姐好好,上菜時會提醒我地幾多分鐘就食得,我哋幾個女仔掛住傾計佢又會提我哋細火啲,個雞煲我哋嗌咗小辣,都好惹味! 平時好多餐廳,食完雞煲會直接加湯俾你打邊爐,依間係換個新湯底俾你打邊爐,咁就唔洗咁油膩,值得一讚!個邊爐我哋揀咗花膠雞濃湯,真係有花膠㗎,唔錯唔錯!配料方面都有成30+款,好鍾意佢有啲係以粒/件去嗌,咁就唔怕浪費!個人好鐘意食佢個西班牙黑毛豬,一個人食咗三碟有多!朋友們就好like佢個安格斯肩胛牛肉,唔會好似肥牛咁肥~另外,佢個手打紫菜丸係出面都比較少見,粒丸都幾彈牙,仲有啲爽爽哋嘅紫菜,都幾特別~打邊爐嘢飲都好緊要,依到都有好多款嘢飲任拎,連罐裝啤酒都有!