2015-04-20
以前以為九龍城既泰國菜應該有一定水準,咁就是但入左呢間試下,入到間餐廳d嘢都系一般泰國餐廳咁,但抬底地重有d垃圾未掃乾淨。唉,算,點菜,點知個個事應好似借左聾耳陳對耳,叫極無反應,得果2抬人,洗唔洗咁啊?終於叫到個男既離點嘢,點知呢樣話無,果樣又話無,咁咪是但點個冬陰功,幾樣例牌嘢。點知一等就等成35分鐘,個湯先上到離,先上個冬陰功,一食,大獲,d蝦梅梅地,臭既?同距地講,話系咁個窩,蝦系咁個窩,好啦,力爭到底,兼比個機會你啦,囉返入廚房整過,出返離又系果兜嘢,唉,咁都得?都吾好意思叫你再搞了。吾飲冬陰功,咁咪等食其他嘢囉,重死,個蝦餅就無問題,但係炸到呢?過曬火,d油食落喉嚨廓廓地,用咩油炸架? 果碟酸甜醬吾感點了。最後個炒飯就無咩吾妥,但系如果連炒飯都炒吾掂既就搞笑啦。最後,剩系食d飯頂下肚囉。總結: 呢間嘢既服務吾好,食物質素只能用一個字形容- “差”, 如果兩個字形容既話- “好差”, 食完呢餐真係霖吾出任何讚美用字。希望以上經驗幫到大家吾好上當。好在,收錢時老細收少我10蚊,無言,當安慰獎啦。
好在,收錢時老細收少我10蚊,無言,當安慰獎啦。