2022-01-23 38 瀏覽
西九龍廣場嘅food court,不嬲選擇都幾多,只不過唔係樣樣都啱去做外賣,但係漢堡包拎返屋企食就一流👍👍👍本來想嗌芝士瀑布漢堡包,可惜外賣冇做,如果下次有機會嘅話,一定要叫黎食,見到都吸引呀。1.wasabi吉列豬堡🐷🐷🐷🐷雖然係話吉列豬,但係豬扒嘅肉汁都可以保存得到,另外wasabi醬汁嘅味道唔算太濃,唔會掩蓋豬扒嘅味😻😻2. 南亞風香是拉差醬雞堡🐓🐓🐓叫咗個豬,所以就想叫一個雞,兩種唔同嘅口味,另外我見到醬嘅名好特別,所以就想叫黎試下,醬汁味道有啲似沙律醬,有啲甜甜地,配搭住番茄同埋洋蔥,食落都好開胃。🤤🤤雖然呢次只係叫咗兩個包,但係其實係可以配薯條,只不過我哋呢次怕太飽,所以冇配到 。如果大家黎,可以配埋咁就啱啱好喇。
1.wasabi吉列豬堡🐷🐷🐷🐷
2. 南亞風香是拉差醬雞堡🐓🐓🐓