2014-06-13 1671 瀏覽
真係好欣賞呢間餐廳既服務,我本來book左7:30,7點去到放低個蛋糕,個店主好熱情咁同我講放心唔會額外收費,亦無加一服務費,又話我地食完野會自動送個蛋糕出來,不用擔心,令我地感覺好窩心。到8點開始多人等位,好彩有訂位,唯一係座位比較逼,我地叫左幾款菜,包括咖喱魚、芝士薄餅、墨西哥意大利飯、鐵板烤雞腿肉,仲有3杯野飲。食完之後,餐廳開始播生日歌,然後陸續拎幾枱既蛋糕出來,但萬萬估唔到佢地竟然拎錯蛋糕,哈哈,我地都覺得好尷尬,以為係店主送既,原來間店有自製生日蛋糕+雪糕,望下隻碟原來寫左另一個人名,先同返佢地講,我地完全無怪佢地,佢係咁講sorry, feel shame,之後再播多次找返個岩既來,我既生日朋友真係覺得好難忘!哈哈贈送的前菜 薄荷醬好好味奇異果提子,味道好怪,如果要飲推介下面果杯芒果咖喱魚好正,芝士薄餅無咩芝士味墨西哥意大利飯,推介本身有點期待,但肉好似無咩味

贈送的前菜 薄荷醬好好味

奇異果提子,味道好怪,如果要飲推介下面果杯芒果

咖喱魚好正,芝士薄餅無咩芝士味

墨西哥意大利飯,推介

本身有點期待,但肉好似無咩味
2014-06-12
慶祝紀念