2006-08-28 7 瀏覽
昨日同友人去, 3個人食左$1200.....星期六晚都係得3成滿, 而且大部分係鬼格調好好, 可是同中環o個間相比就稍遜一籌有輕音樂播, 但唔係隻隻都係超舊既歌, 小弟就聽到有Michael Learns to Rock 的"That's Why (You Go away)"服務非常好, 水都有分熱凍, 我朋友叫果汁, 佢杯果汁飲完之後侍應自動走去問要唔要水添.....終於試到馳名既onion soup啦, 面頭o個層cheese真係好正, 焗得好香, 簡直係全碗湯精華所在!肉眼扒都十分好食, 肉質夠嫩且有牛味, 基本上只要點少少英芥就掂, 唔需要落任何醬汁(小弟其實係非常不過就過熟左d, 講medium佢煎左6-7成, 好彩當初我地想話medium well, 個侍應話可能會太熟, d肉會"un"完左之後叫左杯caffe latte, 好香濃, 但未必個個頂得順可是竟然見到有人著短褲涼鞋黎食=.='我覺得有需要有dress code囉.... 唔駛太靚, 但at least唔可以短褲涼鞋, 牛仔褲波鞋係minimum requirement
昨日同友人去, 3個人食左$1200.....
星期六晚都係得3成滿, 而且大部分係鬼

格調好好, 可是同中環o個間相比就稍遜一籌

可是竟然見到有人著短褲涼鞋黎食=.='