2022-05-06
齊柏林熱狗店🌭📍 火炭坳背灣街27-31號協興工業中心地下1A號舖♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎一直都見到呢間熱狗店周圍都開左分店🙈🌭,咁岩返屋企途中, 見到附近有, 就買個外賣先啦😆。買熱狗外賣, 方便又簡單😂。🌟 芥末蛋黄醬大薯條🍟 $25一打開盒,竟然係超大盒😮,$25 呢個價錢簡直抵呀, 另外個芥末蛋黄醬都幾正😍,我鐘意。🌟 菊9汽 $18見係新野, 所以試下😂,汽水係銀菊露味道,即係菊花味汽水🥤。 味道就唔甜既, 適合唔鐘意飲甜野既人。🌟 士林原味熱狗 🌭️ $32個包同平時食開既熱狗唔同😯,好軟熟, 上網一查,原來有自家廠房生產熱狗包。個包好大個😂,一定飽肚,我食左三分二都食唔晒啦。🌟 澳式風情熱狗 🌭️ $38個包有芝士、煙肉、菠蘿🍍、千島醬、同埋紐綸堡腸, 味道正呀❤️,呢個我都好鐘意。$38 真係好抵食。🌟炸魚薯條🍟 $30就係炸魚柳+ 薯條🤣, 都係好大盒, 會配埋蛋黃醬 同埋沙律醬既。整體推介指數:❤️❤️❤️❤️🤍之後再㩒下右上角個🔔, 小編定期會為你送上最新資訊☺️謝謝支持。♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎♠︎
📍 火炭坳背灣街27-31號協興工業中心地下1A號舖
🌟 芥末蛋黄醬大薯條🍟 $25