2014-09-24
一直都好想去試e間cafe,聽朋友講過都好好食!果日約左朋友行街,睇氣係旺角..錦因為果日係紅日.旺角多人到.我已經冇哂心情行街,只係想快d走錦我地就上網睇下食咩啦,錦我記得有e間cafe一直想試下就即時打去book位!錦有個女仔聽.態度都ok.仲有講清楚.5mins未到既話就唔會等我地!錦我都知道果日係紅日,距錦講都接受到同明白既!~可能我地都緊張會冇位!所以早左半個鐘到.錦我地就問可唔可以提早個booking.好彩冇爆到場,所以可以提早入去.服務員都好快俾餐派我地,野食既價錢都好中等.同普通cafe價錢禁上下.如果您食意粉+飲品 100以下都可以搞店!!錦我同朋友都想食小食比較多,所以叫左黑松露三文魚意粉 芝士薯條 焗薯皮 同mocha1.黑松露三文魚意粉!真係好好食.黑松露味係超勁!!!好香!! 一定要叫! 10/102.芝士薯條 薯條好大條,份量如果二人食會比較多 芝士要+錢 如果芝士多D會好D 因為食到中間都唔夠6/103.焗薯皮 整個都好味 7/104.mocha 都可以!夠熱!7/10我同朋友掛住傾計影相!好耐都未開始食野!個waitress好細心,提我地意粉要
錦我地就上網睇下食咩啦,錦我記得有e間cafe一直想試下
3.焗薯皮 整個都好味 7/10
4.mocha 都可以!夠熱!7/10
我同朋友掛住傾計影相!好耐都未開始食野!個waitress好細心,提我地意粉要快d食!+哂分!!
整體都好!環境都好舒適!會再去!意粉大讚!!
個人認為一定要提早book,因為地方唔大!!