2020-09-23
———————————————————————💙話說近排係土瓜灣HEA,多咗留意呢區有咩美食😋咁次真係不得不向大家推介呢區車仔面Top之選:喜喜麵屋。✨上枱已經俾佢靚仔賣相吸引,大家睇相應該感受到佢有幾出色👍唔講咁多,去食評——瑞士雞翼,My😍😍,做得相當出色,瑞汁嘅味道香爆😋,雞翼肉質亦唔錯,而撈丁底嘅煮面時間食得出岩岩好,冇太早或太遲上,面彈得來冧,配埋面上嘅少少秘製辣醬,滿足滿意🥰,唯一係魚餅好似食落入口乾咗啲,並唔係我歡喜嘅style,不過整體係好高分阿。另外要提提,好多人忽略嘅野飲,其實野飲整得好,成餐飯就叫Perfect,所以我要讚讚佢嘅凍檸茶,茶底清而不混濁,一定冇擺過夜,讚👍👍🉐:每張枱都有辣菜脯任添,鐘意食嘅朋友一定要去阿,呢間店嘅菜脯切粒比一般較大粒,咬感更佳,亦都好香口,我成日都加好多haha✳️簡評:土瓜灣的朋友推介你到此一遊,不會失望,而佢地有keep住支持同幫助受運動影響嘅朋友,良心店,不去嗎??🥺
———————————————————————