2023-12-08 40 瀏覽
繼續夏天打邊爐既節奏😝今次同男朋友仔發掘到間係屋企附近幾抵食既麻辣大餐。只係平日晚上時間都已經座無虛席,確實係有啲驚訝!🎈海鮮方面,我同男朋友仔狂食白貝,皆因有口感但又嫰滑❤️清清甜甜,算是鮮味😍🎈肉類方面仲有好幾款牛肉可以揀!自己幾鍾意M5和牛色澤鮮紅,油花分布均勻,軟嫩中帶有少許咬感。追加了一次😁安格斯肥牛肉味香濃嫩滑,油花均勻軟腍,肉味會濃郁啲~🎈美娃牛仔肉干鍋出場~ 面層有唔少紅辣椒🌶️望落似乎幾辣!牛仔肉煙靭 juicy盡吸辣汁, 帶有少少牛跟🐂 炒得勁香🥳好味 好正😏!總括來講我覺得呢間餐廳相當唔錯,辣味可以向店主要求放多放少,而且相當容易入口。不論係食辣嘅朋友,定係唔食辣嘅,都好多選擇。