好啦 見到呢個名 就知道身為包控一定要去試下🤭結果真係冇失望 仲要係高出預期😻食完嗰刻都話左要encore😛知道套餐抵啲 但星期六日係冇㗎原來 不過唔理 都係叫到套餐咁😆-✏️咕嚕雞包 ($62)包叫左2個 其中一個係咕嚕雞包 港式咕嚕雞配漢堡包呢個配搭勁特別 但又出奇地好夾❤️ 個包俾我想像中都大幾多🤣因爲我成日以為呢間係sell gimmick嘢應該係的的式式嘅burger咁 好似之前有間叫little bao嗰隻嘅大少少 點知一黎到原來係full size平時burger咁 開心左😆 個雞炸好脆身 雞肉唔乾 而且幾juicy 但炸粉如果可以再薄身少少會更好😛 味道酸酸甜甜好開胃喔-✏️北京填鴨 ($62)除左咕嚕雞包 仲叫左個都係幾特別配搭嘅北京填鴨包😛我覺得同樣有驚喜!! 首先個調味好夠 醬汁十足十食片皮鴨嗰啲味道 同埋唔會太鹹🤭鴨肉份量好多 青瓜都有好多片 夾埋食唔單止口感豐富啲 仲成個咁感覺更fresh🤤好夾好食!-✏️鹽酥菇 ($48)小食叫左個鹽酥菇 一樣有驚喜🤤 份量同樣比我想像嘅大🤣個菇大大條 而且咬落炸粉好薄 調味好惹味 好食喔😛-✏️Mocha ($45)✏️兒童鴛鴦 ($

✏️咕嚕雞包 ($62)

✏️北京填鴨 ($62)

除左咕嚕雞包 仲叫左個都係幾特別配搭嘅北京填鴨包😛
✏️鹽酥菇 ($48)

小食叫左個鹽酥菇 一樣有驚喜🤤 份量同樣比我想像嘅大🤣
個菇大大條 而且咬落炸粉好薄 調味好惹味 好食喔😛
✏️Mocha ($45)
✏️兒童鴛鴦 ($40)

飲品方面叫左杯mocha(上圖)同兒童鴛鴦(下圖)🍼
其實兒童鴛鴦即係阿華田溝好立克😆我見到個名幾得意所以決定叫黎試下🤣不過其實係冇咩特別 飲落係好濃嘅阿華田 不過就飲唔出好立克味🤥
2018-09-29
10 分鐘 (堂食)
午餐
  • 咕嚕雞包