(非會員)
2007-05-28 3 瀏覽
前兩星期睇雜誌寫下午茶自助餐55元位,來試下,環景幾好,不過迫啲,食物種不多但好味,飲品仲叫完可以又叫,55元真超值,服務亦算OK,只是他們時常行來行去有啲煩。這星期又再和家人又食過,所以再來訂枱,但今次真係一肚氣,訂了枱居然要在問口等了10分鐘都無人理我,問啲人就行來行去,眼見入面有好多空枱,終於在投訴完先有枱,心想食完就算,叫杯凍○茶点知又話要加5元,問個無セ頭髮的肥侍應,他只係答係吖加咗價木口木面,笑都唔笑吓就行開。上次來都不用加錢,唔通旺啲就要加價,其實幾多錢吾係一個問題,只不過啲服務和價錢不成正比,這樣下去就算30元我都寧願去大家樂仲好,希望你們考慮一吓你們員工的服務質素.