2016-08-20 1280 瀏覽
今日諗住幫朋友慶祝生日咁去試下食蒸氣火鍋啦,諗住改低個蛋糕入雪櫃叫左好耐都冇人理,D侍應真係非常繁忙可能唔夠人啦,咁我係見到報紙優惠先上嚟試下的,點知原來只限某幾間分店先有嗰個價錢,咁算啦怪自己唔夠眼力睇D細字,咁比優惠價每人貴多40蚊,咁諗住落單的但我地還有2個朋友未到咁諗住遲一陣先再落單啦,跟住就有個收銀大嬸過嚟叫我地一定要落單先,又話計落單時間起只可以食2小時?我地話呢度唔係任食做咩要計我地時間食丫?又冇寫明食2小時,之後D嘢都未食完大嬸9點已拎張單埋嚟叫我地埋單,張單明明係20:17落單的如果計我2小時係咪22:17 先夠鐘呢?嗰個大嬸發脾氣話張枱booking既人已到,咁係你自己編排有問題關我地咩事呢?明明隔離枱都係8人枱仲早過我地食又唔迫嗰枱走既,我地揀平D既餐就好蝦D既,叫D人快D收曬我地D嘢,但我地跟本未食完而且蛋糕都未食,連D侍應都覺得個大嬸太過份扮曬老細咁,但個侍應仲好好人幫我地拎蛋糕,我地只係想快D食完蛋糕就走的,都冇諗住霸住張枱。經過今次咁既服務態度我諗都唔會再嚟