餐廳: 太興 (南寧街)
資訊:

2018-07-07 327 瀏覽
完全中伏!一肚氣,未試過咁嬲,嬲到唔瞓都要打埋呢篇食評!6/7趁新裝修去試下晚飯1.晚飯時段明明餐廳有好多位,但要客人係門口呆等15分鐘,全程排隊罰企,有自制人龍之嫌。門口成20幾嗰客集體鼓躁,有10幾人嬲到走咗,但經理完全無處理,只係間中係場內hea話:「出面有好多客係度嘈!」然後座位就照吉,客人就繼續等2.職員包括經理極無禮貌,阿姐落單離三丈遠,我哋想要三拼燒味飯(燒腩、切雞、燒鵝),阿姐就一句得過嚟話無燒腩,邊檸轉頭邊大聲叫:「你諗清楚先落單啦!」然後極速離開,當我哋無到。之後要山長水遠再揾阿姐落單,阿姐又再以指罵訓示客人,話餐單圖片入面嘅係燒肉,燒腩要加錢,串我哋話:「你一早叫燒肉咪得囉!」(但講真憑圖片鬼知係燒肉定燒腩,就算細字有寫,都唔使咁無禮貌呀!)3.食物質素差,三拼燒味飯所有嘢食似賣剩蔗,咁嘅價錢,大家樂仲好過佢簡單講句:無下次
完全中伏!一肚氣,未試過咁嬲,嬲到唔瞓都要打埋呢篇食評!

6/7趁新裝修去試下晚飯

2.職員包括經理極無禮貌

3.食物質素差,三拼燒味飯所有嘢食似賣剩蔗
,咁嘅價錢,大家樂仲好過佢

簡單講句:無下次

2018-07-06
20 分鐘 (堂食)