2011-03-26 13 瀏覽
見有網上Q旁 同媽咪二人去試吓 我們去到嗰陣一點十分 只得三幾枱客 心諗唔怪得之要印Q旁啦 入面格局一般 但唔知點解少咗好多嘢食 我睇人哋D食評所影o既相有兩大頁紙 我去到只得一張 算啦 我嗌咗六款點心 但度嗰D侍應認真麻麻 話明6樣都可以入漏 又成日跌嘢 服務不佳 首先嚟到係叉燒包 size頗細 唔知係咪一早整定 唔係好熱 味道亦算ok 之後係蝦腸,排骨飯同生菜 生菜無比特別 度度一樣 蝦腸粉漿太厚 又唔夠滑 嗰飯都算大盅 幾好食 其後有燒賣同鮮竹卷 燒賣賣相其差 嚟到東歪西倒 味道不差 鮮竹卷入面d料竟然係蘿蔔同菜 肉都冇粒 有d古怪 如果唔係有Q旁都真係幾難有人嚟 最後食咗$102
2011-03-26