餐廳: 龍門客棧 (麗豪酒店)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2008-10-24 19 瀏覽
上兩個星期去沙田玩本來打算之後去regal riverside 間意大利0野dinner可惜門面裝修得勁唔吸引所以冇入去之後去左龍門客棧由於得2 個人食, 所以只係左叫左幾樣送小籠包, 排骨麵, 走油元蹄同埋樟茶鴨小籠包真係唔講得少, 小油多汁皮薄 ... 正!但最重要ge係溫度因為小籠包最緊要熱食元蹄個樣好似屎不過我最欣賞ge係個汗甜甜用來點伴菜岩哂而且個元蹄炆到岩岩好淋唔駛點咬都可以食到,又唔係好肥.樟茶鴨可能係煮法ge問題所以好乾爭爭不過好入味仲有d 似西餐既煙鴨胸而今餐最難食,係個排骨麵,原來簡單ge係最難整..個麵好淋可能係太熟,又冇過冷河而d湯清淡,仲要清到好清..........不過建議大家多幾個朋友一齊去因為太少人好多野都試唔到下次一定會去試埋佢地ge 醉雞
上兩個星期去沙田玩
可惜門面裝修得勁唔吸引所以冇入去
之後去左龍門客棧
由於得2 個人食, 所以只係左叫左幾樣送
小籠包, 排骨麵, 走油元蹄同埋樟茶鴨

小籠包真係唔講得少, 小油多汁皮薄 ... 正!
但最重要ge係溫度因為小籠包最緊要熱食

元蹄個樣好似屎
不過我最欣賞ge係個汗甜甜用來點伴菜岩哂
而且個元蹄炆到岩岩好淋唔駛點咬都可以食到,又唔係好肥.

樟茶鴨可能係煮法ge問題所以好乾爭爭不過好入味
仲有d 似西餐既煙鴨胸

而今餐最難食,係個排骨麵,原來簡單ge係最難整..
個麵好淋可能係太熟,又冇過冷河
而d湯清淡,仲要清到好清..........

不過建議大家多幾個朋友一齊去
因為太少人好多野都試唔到