2020-11-15
星期六brunch,趁有mira membership,去一試佢嘅brunch buffet,今日座位都坐得幾滿🤔生蠔係法國生蠔,任食,每人每次限取三隻,開蠔開得好快,每一次都唔係好識點等,味道偏鹹,蠔肉都幾脹卜卜👌🏽聽waiter 講,星期一至五buffet係冇生蠔,一定要係星期六日先有,蠔迷要注意啦~冷盤,青口同蜆肉,味道好淡,食唔出鮮味。小龍蝦都幾好食👍🏼 佢嘅長腳蟹好少refill,我只見到佢fill 左兩次😱有cocktail (mira mix- cosmopolitan) & champaign 任飲 🥂 呢個好少有燒西冷,長期有人serve 👍🏼 仲有北京填鴨食,鴨肉佢會切好大塊比你🤣🤣刺身就只有呢幾款,三文魚,鯛魚,八爪魚Cheese buffet with salad 🥗😚鵝肝就係限量供應😛 每次燒大概20碟出黎~鵝肝好厚,又唔係太油膩,以buffet來講燒得好過其他同級酒店自助餐甜品🤤🍰🧁🍬🍫有朱古力噴泉 chocolate fondue fountain 小朋友見到一定好開心👍🏼今次就冇乜食熱盤,因為佢調味比較重,有啲鹹🤔 抵讚嘅係,佢有香檳任飲,生蠔每次攞基本
刺身就只有呢幾款,三文魚,鯛魚,八爪魚
Cheese buffet with salad 🥗😚
甜品🤤🍰🧁🍬🍫
今次就冇乜食熱盤,因為佢調味比較重,有啲鹹🤔
抵讚嘅係,佢有香檳任飲,生蠔每次攞基本上都唔使排超過一分鐘,甜品好食