2014-07-31 3783 瀏覽
賣相唔錯 不過味道真係一般果日上黎開飯睇下有咩好介紹 咁岩想食西餐 所以就簡啲西餐既餐廳啦首先 我同我男人點一個二人set既餐頭盤:煙三文凱撒沙律 1.菜唔新鮮 2.佢叫凱撒沙律 叫得「凱撒」沙律係要用凱撒醬 但係佢只係用普通既沙律醬就算soup:cream of mushroom 1.我男人覺得隻味好假 2我覺得無咩味要自己加啲鹽大盤:牛小排配鵝肝 話明係牛小排 佢就比咗牛扒我 明明五成熟 都可以好韌 羊扒 都滿意 但mint jelly比得好小 點兩點就冇 兩個大盤用既都係燒汁 但係我地覺得呢個燒汁 完全係個失敗點 燒汁唔似燒汁 隻味好難形容 可能個人口味不同啦甜品:芒果拿破崙 味道尚可 個啲醬汁唔係好夠 食完個口好乾 金沙朱古力心太軟 好味 佢放咗一粒金沙係入面 一口食落去有啲花生係到 都幾好唔錯
賣相唔錯 不過味道真係一般
首先 我同我男人點一個二人set既餐