2023-02-04 64 瀏覽
同事介紹我嚟黃大仙呢間和氣食堂,聽講都幾抵食又大份,第一次我就試咗佢個一口牛,如圖,所示牛肉都算幾多,味道不過不失,好好食又唔算,呢個價錢可以接受囉😬😬第二次我試咗佢個三文魚豐盛定食,見到佢百幾蚊好似幾多嘢食,所以決定叫咗一個試吓☺️老實講三文魚味道麻麻地, 部位亦都唔算太靚,三文魚嘅味道都係開始變壞,但係介乎於仲未變壞可以比客人食嘅味道😕對於三文魚有要求嘅人就唔好過嚟,冇咩要求嘅,我覺得都算不過不失啦🧐佢嘅炸雞都係正常發揮,枱面上會有七味粉,我個人覺得加少少落去會好食啲,如果唔係就同普通炸雞冇分別😌茶碗蒸我覺得就麻麻哋,又係不過不失😆整體嚟講,我都可能會再幫襯🫤因為佢都唔算太貴,不過就未必再食三文魚….#三文魚 #食 #食飯 #食飯啦 #壽司 #炸雞 #茶碗蒸 #日本 #日本野 #foodie #foodiehk #hk #hkfoodie #正 #黃怪獸 #黃怪獸覓食 #想要更多真實食評搜尋ig黃怪獸覓食

茶碗蒸我覺得就麻麻哋,又係不過不失😆