2019-09-15 486 瀏覽
老豆介紹黎食,兩個男人叫左1個肉燥飯,1個鹽酥雞,1個滷腸,2粒炸貢丸,1個三杯魷魚(真名唔記得)連加一埋單$255首先黎飯,飯既上菜速度合理,但好細碗,食唔慣既話可能覺得比較油,冇乜特別跟住黎三杯魷魚,個汁似豆豉汁但冇豆豉味,佢仲有個香菜味,但我唔太鍾意。啲魷魚某啲靭,某啲淋第三樣黎炸貢丸,表面乾,內裡有汁,但個表面唔係脆,炸到表面係有啲靭第四樣係滷腸,個分量同平時買到既台灣腸一條差唔多,食落似比較淋既臘腸,但咬口偏向腸仔果邊最後鹽酥雞,份量少,最大舊都唔夠好大大果啲比,雞本身冇味,佢有比啲粉係側邊,比你自己點除左個飯上菜速度合理之外,基本上我地係食完一碟再黎一碟,只有個腸食到一半就黎個鹽酥雞野飲冇叫,見到一杯珍珠奶茶都38,仲要唔知幾大杯

野飲冇叫,見到一杯珍珠奶茶都38,仲要唔知幾大杯