2009-04-10 12 瀏覽
set dinner前菜: 有三樣, 1. 醋撈雞心豆,紅腰豆同紫洋蔥. 味道有點怪, 因為佢用左中國的白醋, 好似唔太夾咁, 但係啲豆就好味, 因為整得好淋, 雞心豆唔易整的。 2. 巴馬火腿, 無特別 3. 磨茹湯, 呢個夠熱, 而且佢既稠唔係用粉, 我諗佢係加左米, 令到有點變左粥既感覺, 好香茹味, 唔錯主菜: 三文魚魚子意大利燴飯, 呢個個味OK, 但係啲飯就整得麻麻地, 人地個啲意大利飯係好有口感, 但係呢到生得黎粉粉地, 好似唔熟, 整到晦左咁, 三文魚都算多.包一杯餐飲: 熱檸水, 等十世先黎, 真係唔係好明點解另叫左芝士焗雞翼: 個味都OK, 返而係面頭啲芝士就麻麻地, 唔係好香芝士味, 同埋凍左食會好硬心太軟: 呢個好期待, 又係等左好耐, 點知一上台, 唔係好熱, 點解??? 個皮唔夠脆, 好似食蛋糕咁, 朱古力漿都唔係好多, 勝在唔太甜, 但又有朱古力味。個人認為天機棧好味啲, 起碼真係外脆, 又爆漿.
set dinner
前菜:

包一杯餐飲: 熱檸水, 等十世先黎, 真係唔係好明點解

2009-04-10