2012-01-13 115 瀏覽
一去到 唔洗等就有位就可以拎野黎燒燒烤食物:個人推薦牛仔骨 好好味 食起又有肉汁 味都幾好其他: 五花腩 真係一層層 好岩啲 鐘意食腩肉既人 不過女仔 未必岩 因為真係好多脂肪 食幾件就好膩冬姑 唔好燒 因為真係唔好食 食起有陣味多春魚 唔知點解食起有苦味墨魚仔 燒完好重海水味 未必個個受到雞翼 一般般 唔算太好味 正常野其他 有腸仔 紅腸 烏冬 好多唔同既肉仲有公仔麵 不過真係唔知點炒好 因為冇水比你煮淋個麵 唔通乾炒咩烏冬 可以唔食就唔好食 因為炒既時候 真係好吸油建議 燒肉可以配生菜包住黎食 一來 淨食肉 食得多都 唔開胃 二來感覺冇咁油 啲菜都洗得幾乾淨三文魚 都幾肥美 啲壽司卷一般 一般壽司舖都食到熟食 我推薦薯條同豆沙窩餅 野菜餅(唔知真名 係啲菜加理面粉糊 煎既野)薯條好脆 豆沙餅 豆沙唔太甜 岩岩好 不過揀啲中間會好食啲 野菜餅好食 不過自己燒一燒 會仲好食 又脆啲 其他 有菜(次次唔同) 炒飯 燒三文魚腩 湯 炸饅頭 豬腳薑 碗仔翅 唔好食 街邊啲碗仔翅都好食過佢配菜 除左泡菜同粉絲 其他真係一般 甚至偏向唔好食芽菜 唔太好食 可能煮之前 冇蚊曬啲根 食落有啲苦澀味
一去到 唔洗等就有位
就可以拎野黎燒