2024-10-03
🌜九月香江花月推出超抵優惠,逢星期三及日,只要叫正價湯底,就可以加一蚊🪙要原價近600蚊嘅🐂牛圈⭕各式各樣牛嘅部位,包括毛肚、牛心定等等,好睇又好打卡😍肉嘅質量唔算超高🥓但1️⃣蚊一定物超所值。正價湯底$168至$298,我哋點咗其中一個最平嘅🥛牛奶玫瑰🌹鍋,唔係純粹貪佢平,佢亦都係呢度嘅打卡招牌湯底之一會將牛奶湯底雪成冰玫瑰,100%打卡able。再配香甜嘅木瓜同埋七彩嘅食用花瓣💐。不過配牛肉有少少騷味太濃。🌈七色餃同七色丸,各$109,同樣係打卡之選。不過我覺得呢度嘅服務真係差少少,上菜時冇介紹啲牛、餃同丸邊款打邊款(連menu都冇寫),食緊都好似開盲盒咁。店員冇咩禮貌,雙眼唔會望住個客,語氣亦都唔太好。連上壺茶都極度混亂,多次上錯菜,其實個牛圈同湯底應該同一時間上,畀客人打卡,但我極度懷疑佢個牛圈係漏咗單,等咗勁耐先上。其他火鍋配料方面,佢嘅炸嘢特別出色,例如🟠鹹蛋黃鬼馬油炸鬼同鹹蛋黃炸魚皮都好好味,建議唔一定要打邊爐,就咁好似小食食更加好味。店仲有好多打卡位,例如門口已經放咗架人力車另外仲專登劃咗間鏡房好似teamlab咁有啲彩色波波燈,真係好適合打卡,我見有啲姐姐專登著哂懷舊旗袍
店仲有好多打卡位,例如門口已經放咗架人力車
另外仲專登劃咗間鏡房好似teamlab咁有啲彩色波波燈,真係好適合打卡,我見有啲姐姐專登著哂懷舊旗袍嚟影輯靚相📸