2020-06-16
泰國Mango 甜品過江龍!之前係Bangkok 都有食過,今次終於可以一解相思之苦!!mean 差不多每個item 都係芒果🥭!D1) Super Mango Mania 超級芒果狂熱 $68一次過滿足哂多個願望!因為當中包括有芒果布甸、芒果雪糕、同糯米飯!芒果雪糕:食到新鮮既果肉,冇化學合成芒果味!芒果布甸:布甸口感滑溜,唔會實,配埋大大兜既花奶,非常滿足糯米飯:開頭以為會好乾同硬,但我錯了。一口椰汁味濃郁,煮得夠軟!但唔會少左糯米既口感。超鍾意M09) Mango Coco Mousse with Sago 芒果椰子西米慕絲特飲 $42超足料!份量一點都不少!新鮮又解渴既芒果沙冰,香滑濃郁既椰子mousse!非常滿足又飽肚用上泰國既芒果,真係愈食愈諗起泰國,我真係好掛住泰國。甜品同咁既份量黎講,真係唔貴!大大份,點多杯野飲,絕對夠2個人share!獨食難肥,所以一人點一份,就唔怕肥啦!
mean 差不多每個item 都係芒果🥭!
芒果雪糕:食到新鮮既果肉,冇化學合成芒果味!
芒果布甸:布甸口感滑溜,唔會實,配埋大大兜既花奶,非常滿足
超足料!份量一點都不少!
新鮮又解渴既芒果沙冰,香滑濃郁既椰子mousse!
非常滿足又飽肚
用上泰國既芒果,真係愈食愈諗起泰國,我真係好掛住泰國。