2017-03-26 214 瀏覽
這間之前已經食過,咁啱星期六晚約人旺角食飯,又未諗到食什麼,周圍行下搵下就黎到呢間,呢間餐廳門口細細,店外貼滿好多poster, 7點左右行過時因為無人等位,以為餐廳今天無開,後來朋友從poster 隙縫中見到入面有客,所以先知營業中。見門口無人等位就入去博下有無位,原來入面已經坐滿9成,有些吉位是已留位,waiter 都好好,同我們講有張枱賣單中,5分鐘即有位,仲要係卡位😍。我們點左一個set dinner, 另加一個pizza.跟餐Salad 樣子及味道一般般南瓜帶子煙三文魚配意大利飯好好味,飯軟硬剛好,雖然份量望落唔多,但食落又好夠跟餐飲品,我加錢order 呢個可遇不可求,其實都係唔同口味juice 加落去啫,都唔明個名嘅來由😅。飲落幾清甜可口。因為只係叫左一個set dinner, 甜品只得一個,但waiter 好好,自動比兩個匙羹我們share 食 , 呢度要加分。呢個森林雜菌薄餅,新鮮即製,係我至like 嘅薄餅底,芝士充足,咬落每一口都有拉絲,雜菌都多👍🏻。最後值得一讚係waiters 嘅服務👍🏻👍🏻,今晚所見全店清一色男生waiters, 當pizza 上桌時,我想要

我們點左一個set dinner, 另加一個pizza.

跟餐Salad 樣子及味道一般般
set  dinner  salad
南瓜帶子意大利飯配煙三文魚
飲落幾清甜可口。
可遇不可求
跟餐甜品
森林雜菌薄餅
最後值得一讚係waiters 嘅服務👍🏻👍🏻,今晚所見全店清一色男生waiters, 當pizza 上桌時,我想要Tabasco, 順便同waiter 講,見到waiter 立即幫我開一支新的,轉頭另一個waiter 即放一支響枱度,速度真快, 另外食完嘅碟都好快幫我哋收走,但完全唔係催促我們賣單嘅意思,我們食飽坐左一陣,到賣單出去時,原來門外好多人等位,真係有點唔好意思。
2017-03-25
5 分鐘 (堂食)
南瓜帶子意大利飯配煙三文魚
森林雜菌薄餅