2014-04-24
好多朋友喺FB上面都POST過呢度既招牌磚塊, 星期日中午同女友行旺角又有時間, 即管上去試下, 上到去果然好多人排隊 但門口都有位坐住等既, 一等就等左大約45分鐘, 好彩都叫等得舒服安排入坐後得知每枱限時90分鐘, 合理既, 多D人都食到好野丫麻, 不過其實我地先叫主食, 飲品, 再考慮緊夠唔夠時間食磚塊既時候, 店員主動問我地, 仲話可以遲少少交枱都唔怕 首先出場係女友既紅燒牛肉麵,賣相不錯,湯頭亦香濃且不油膩,推薦!只係份量對男仕來講比較少鹽酥雞排肉燥飯,用上一個便當盒,匙羹是一個鏟子很有心思,雞排香脆且保持到肉汁,還附上酸菜,減低油膩感,用上珍珠米,讚飲品有點失望,淡淡的,微暖的,可以不叫最後主角出場!朱古力雪糕草莓磚塊,暖暖的多士上面放著冰凍的朱古力雪糕,冷熱軟硬交替,口感特別!
首先出場係女友既紅燒牛肉麵,賣相不錯,湯頭亦香濃且不油膩,推薦!只係份量對男仕來講比較少 鹽酥雞排肉燥飯,用上一個便當盒,匙羹是一個鏟子很有心思,雞排香脆且保持到肉汁,還附上酸菜,減低油膩感,用上珍珠米,讚 飲品有點失望,淡淡的,微暖的,可以不叫 最後主角出場!朱古力雪糕草莓磚塊,暖暖的多士上面放著冰凍的朱古力雪糕,冷熱軟硬交替,口感特別!