2019-04-14 1425 瀏覽
有咩好得過一條簡短嘅行山路線加一餐美味嘅午餐?舊年行山嚟試咗一次蒸蠔,急不及待約一班朋友再試一次。為食嘅我今年咁上下時侯又心掛掛 😋😋😋今次星期六嚟食,時間尚早唔多人,行山路線簡易,慢慢邊行邊影相都係一小時就到,最激都係一條百多級嘅樓梯啫。一坐低梗係叫每人 2 隻蒸蠔啦,跟手叫咗個客家蒸豬肉,上次試過好好味,仲要叫碗飯嚟餸,今次有啲喊咗,炒椰菜好味,可以清晒成碟,蠔餅好大碟,見到唔係蠔仔,有大大隻蠔架。我哋差不多食完隔離有檯客坐底,話個魚肚湯要試。 。 。要留返下次囉,我又話返佢哋知要食蒸蠔,仲比埋亞姐開蠔個片佢哋睇,佢哋話我應該早小小話佢哋知 😅🤣 唔知最後佢哋有無叫呢?呢排唔好天,我想趁仲有得食蒸蠔要去多次呀!
有咩好得過一條簡短嘅行山路線加一餐美味嘅午餐?

呢排唔好天,我想趁仲有得食蒸蠔要去多次呀!

炒椰菜
客家蒸豬肉