1K
👧🏻😋👅🍽✨一試難忘椰子特飲❤️‍🔥-椰籽 @ccnutseed 🇭🇰 九龍城衙前圍道21號地下A3號舖 🇭🇰-🐱 係正九龍城食開間串燒店隔離既新開手搖店, 仲主打我最愛既椰青特飲🐱 加上一隻飲緊椰青既貓咪作招徠, 好難唔試試佢, 然後就落左坑了😍-🍪 椰子Oreo特飲 $38✨第一啖飲落係驚豔既感覺! Oreo, 椰青肉同冰都打到好幼細, 口感好smooth✨椰子味令Oreo食落完全唔甜但又好香Oreo曲奇味, 果然冰度甜度固定冇問題, 放心交俾佢😆-🌴 招牌椰子特飲 $36加椰香斑蘭凍(follow IG送)💯用新鮮椰肉同椰青水打既shake, 超級清甜! 椰香斑蘭凍係一大舊啫喱既形狀, soft既, 果凍加特飲有雙重椰子風味😍-🧋 泰式椰子奶茶 $41✨加左椰子都不減泰奶風味, 少少煉奶香, 茶底好香醇, 但就多左一層椰子清香-🥥 泰式椰子奶茶凍(限量) $48💯夜晚食完飯去剩返最後一個😆 質地似大菜糕, 奶茶味勁突出, 因為質地較爽滑, 甜得黎係清新唔涸喉💯面頭有塊Brezel同兩條朱古力條, 冇特別夾, 係裝飾而已🤣 不過係幾靚
👧🏻😋👅🍽✨

椰子Oreo特飲 $38
椰子Oreo特飲

🌴
招牌椰子特飲 $36
加椰香斑蘭凍(follow IG送)

🧋
泰式椰子奶茶 $41