2020-10-03 509 瀏覽
去上環之前已經做好research心儀呢間pizza同另一間最後因為另一間full booking所以就選擇呢間not a bad choice!6點倒去到已經見到門口排咗4-5個人入去食入去叫外賣嘅時候都見到滿哂座本身未諗好食咩pizza但見到所有人都叫呢個gorgonzola cheese and Apple所以都決定跟風再額外叫咗個三文魚意粉埋單$253 (自取有折)拎到番去食都前前後後15 mins一打開pizza就覺得好吸引店員有輕輕幫手切過下但自己都要切番出嚟切嘅時候已經feel到餅底好脆仲好新鮮!一咬!好驚喜!隻芝士同蘋果好夾!!!!超好味!!!蘋果嘅fresh又令個pizza冇咁漏係食唔停口(明明已經好飽)本身覺得會食唔哂話哂個pizza都咁大份但最後竟然2個人食哂⋯⋯跟住到個意粉一開其實有少少失望覺得冇咩特別食落意粉係煮得剛剛好唔會太稔又唔會太硬係剛好有咬口但可能pizza太驚喜味蕾有好大衝擊底下個意粉真係失色好多好似冇咩味咁不過佢嘅三文魚食得出有smoke過都幾香可惜對比太大相對上覺得佢唔值$148anyway呢間一定會再試希望下次多啲人一齊食試多啲pizza
not a bad choice!

6點倒去到已經見到門口排咗4-5個人入去食
入去叫外賣嘅時候都見到滿哂座
本身未諗好食咩pizza
所以都決定跟風
再額外叫咗個三文魚意粉埋單$253 (自取有折)

拎到番去食都前前後後15 mins
一打開pizza就覺得好吸引
店員有輕輕幫手切過下
但自己都要切番出嚟
切嘅時候已經feel到餅底好脆仲好新鮮!
一咬!
好驚喜!
隻芝士同蘋果好夾!!!!
超好味!!!
蘋果嘅fresh又令個pizza冇咁漏
係食唔停口(明明已經好飽)
本身覺得會食唔哂話哂個pizza都咁大份

呢間一定會再試
希望下次多啲人一齊食
試多啲pizza
2020-10-02
10 分鐘 (外賣自取)