2016-10-15 806 瀏覽
我地平時叫開創紀之城一期既星巴克多, 但佢地唔係成日肯送外賣, 其實每次我地公司同事一齊叫, 最少都10杯起, 佢地話海濱道遠要打的過嚟, 仲要CLAIM埋我地$22的士錢, 之後宏利大樓起好咗, 我地就會叫呢間分店既外賣, 每次都會打電話比舖問送唔送外賣先, 如果送既仲會同佢地講3點半前送到, 我地大概2點半至3點內FAX比佢地, 今次我試咗新出既產品特濃咖啡抹茶鮮奶 - 賣相不錯, 可以清楚見到有三層色, 上層係濃濃既咖啡, 中下層就係抹茶, 搖一搖, 撈一撈, 第一口飲落濃濃既咖啡味, 慢慢再有抹茶既香味, 感覺似GREEN TEA LATTE 咁, 但呢款咖啡濃奶少, 我個人比較鍾意飲呢款
2016-10-11
20 分鐘 (外賣送餐)