一試難忘!同朋友咁岩係沙田行緊但唔知食咩好既時候,就記得有間school food! 聽左朋友講咁耐,終於食到!頭先我地果晚時間尚早所以好快就有得入去食。隨即就叫左一個烏卒卒,Melted Cheese Rice Cake。烏卒卒真係估唔到咁好味:)因為我本身好鐘意墨魚汁既食物,所以岩哂我既口味!然後個Melted Cheese Rice Cake好夠辣個汁好好食。呢道菜有3隻辣椒係個meau到, 果然明不虛傳 不過真係一試難忘!!!!! 聽其他朋友講過, 其他cheese rice cake 都麻麻地 所以我估呢個係好好名! 仲叫左個泡菜鐵板飯,反而呢個就冇乜特別了。最後最後,叫左個韓式刨冰 有少少失望 因為...比想象中size細左好多好多 但係....其實係幾好味! 不過真係有少少貴 。 各樣食物都好唔錯,價錢方面又真係價左少少,但期待下一次再試下其他。
,反而呢個就冇乜特別了。最後最後,叫左個韓式刨冰
不過真係有少少貴
。 各樣食物都好唔錯
,價錢方面又真係價左少少,但期待下一次再試下其他。
2015-07-16
20 分鐘 (堂食)
  • 烏卒卒
  • Melted Cheese Rice Cake