2021-07-28
💛呢間係旺角嘅良心西餐係樓上鋪 都keep住見多人食 終於都去左🙂環境都舒服 枱同枱之間唔會太密 都啱gathering 去🍴大家成日會見到佢嘅火陷豬手 但除左火焰豬手 都仲有好多野推介💛吃吧招牌拼盤 $138上菜時係有蓋盒子 黎到一打開有一陣煙薰味同煙 都幾打卡able 有6款小食(煙三文魚珍珠洋蔥,米通蝦芒果莎莎,松露毛豆,松露芝士,煙燻芝士,火腿蜜瓜,黑魚子糖心蛋) 煙三文魚係酥黎 都好鬆脆 加左洋蔥好香米通蝦好有特式 個米通好脆 芒果蝦好清甜 作為前菜一流🍴餐廳有生酮飲食餐單 啱晒減肥或者想食得健康d嘅人檸檬牛油煎比目魚柳配忌廉椰菜花飯 $168❣️個椰菜花飯係我食過之中最好食 好creamy 比目魚柳個皮煎得好香 魚好厚身但都好滑我冇特別鍾意放旁邊嘅cream 大家可以自行選擇點唔點💛慢煮香草牛柳配松露泡沫大啡菇 $188牛柳因為慢煮所以肉質都保持到嫩 牛柳底下嘅薯蓉牛油味好濃 好滑 牛柳份量唔算大件 但食埋薯蓉都飽飽🍹焦糖蜂蜜奶昔 $68奶昔上面有滿滿嘅爆谷💕好靚奶昔係曲奇味 偏甜 但奶昔係要甜甜先好飲🙆🏻♀️💛炭燒榛子朱古力 $56呢個賣相就相對冇咁特別 但飲落好香濃朱古力
💛吃吧招牌拼盤 $138
奶昔係曲奇味 偏甜
但奶昔係要甜甜先好飲🙆🏻♀️
💛炭燒榛子朱古力 $56
呢個賣相就相對冇咁特別 但飲落好香濃朱古力味
飲品方面佢仲有好多特式手工啤同埋有個花茶係真花樽裝 😂所以飲品都心大心細左好耐揀咩好 樣樣都想飲