日本餐廳除左平日大家都鐘意既日式放題,居酒屋其實都有好多選擇。今次同朋友唔食放題,搵左一間樓上既居酒屋店 好好地聚一番。上到黎既覺得好靚,佈局有種小日本既感覺。雖然餐廳地方不大,但環境寧靜 好適合三五知己聚聚舊 或約會談情既好地方呢。餐具擺設 樣樣好精緻,真係好有日本風。呢度出名既刺身 ,當然要一試吧。一大盤魚生刺身 真係好吸引呢。除左一般既三文魚刺身`海膽外,呢度既黑曹魚都係必試既。肉質較實既質感 係黑曹既特質,若果喜歡這類口感既刺身 一定會愛上。因為係 做刺身外,另一味就係炸物。炸到脆卜卜既曹魚真係好似薯片咁脆,佐酒一流既小食呢。刺身拼盤仲配左一小碗飯,夾埋刺身同吃更美味呢。另外亦點了數款串燒`小食。芝麻雞翼🐥 炸到外皮脆 內裡嫩,趁熱吃好味;串燒拼盤🍢 有甜蕃薯粒`雞軟骨`小青椒,又是佐酒佳啊呢;焗白汁蠔🐚 面頭鋪滿白汁沙律醬`芝士很香口惹味,伴在蠔同吃 很豐富呢。..最鐘意呢度夠寧靜舒服,同朋友傾計都可以放鬆心情呢。一個美好既晚上✨✨💫..
大大一盤刺身❤️

呢度出名既刺身 [黑曹🐟],當然要一試吧。一大盤魚生刺身 真係好吸引呢。除左一般既三文魚刺身`海膽外,呢度既黑曹魚都係必試既。肉質較實既質感 係黑曹既特質,若果喜歡這類口感既刺身 一定會愛上。

刺身拼盤❤️
因為係 [黑曹2食] 做刺身外,另一味就係炸物。炸到脆卜卜既曹魚真係好似薯片咁脆,佐酒一流既小食呢。

刺身拼盤仲配左一小碗飯,夾埋刺身同吃更美味呢。

芝麻雞翼
串燒拼盤