2018-11-22 489 瀏覽
想試哩間好耐架喇, 所以一於一早拉埋個Friend黎陪我齊齊排隊, 我地諗住一早去捕佢就黎開門之前嘅時間去到, 點知係估唔到咁多人, 眼見有成廿幾三十人已經排緊隊, 我地好唔好彩第一輪座位已經坐滿左, 換句話講第一輪嘅人要食完有人走我地先入得啊, 之後我諗我地等多35分鐘到就有人走喇, 咁我地分別叫左幸福班戟同熱朱古力班戟配自家製穀麥, 飲品叫左橙汁, 由於即製關係所以都等左差唔多15分鐘先食得, 咁岩坐正玻璃窗前面可以睇住廚房製班戟同一路等, 班戟食上口唔會好空氣都有啲實感, 甜度適中, 而朱古力個款個醬係好味嘅不過太甜喇 ,食左一塊已經頂唔順, 好彩杯橙汁係酸可以中和返, 唔係我都食唔落喇, 食飽左見隔離左右嘅人都唔肯走, 明明我地第二輪坐底都埋單走人佢地仲係到吹水同玩手機, 雖然人哋無限時但眼見門口嘅人企咁耐都唔忍心阻住人, 最後原來餐廳係無收加1架
幸福班戟
熱朱古力班戟配自家製穀麥
60 分鐘 (堂食)
幸福班戟