2018-06-07 536 瀏覽
靠得住。灣仔總店已經拎了米芝蓮車胎人平民推介好多年。雖然而家轉左俾太興集團其下。但我食過幾次其他分店都真系靠得住既。質素有保証。食物仲好過太興。今次lunch time時間沙田店。牛腩面。牛腩同牛筋都又淋又香吾嚡口。好入味。湯濃郁有陳皮。面質爽口。豬手面。豬手只有兩舊。都大舊。吾系得層皮。有肉手。炆得淋。汁好香同入味。餐配小食。芽菜雞。只有5件。吾肥。滑身。好小小沙薑。好香麻油味。墊底芽菜選用靚料。粗身肥芽菜。好小見。又索汁。咸淡適中。另一小食。炸雲吞。4小粒。雖然細粒。但即炸熱辣辣。好脆卜卜。蝦肉新鮮爽口。仲有撈埋大地魚粉味。好食。店內有茶$。加一。係蜜桃紅茶包。員工服務態度好。有禮貌。環境ok。經過都会再去食下👍🍜😋

5 分鐘 (堂食)
午餐