2024-11-13
想同大家分享下💥我同老公今晚食咗一鍋堂既火鍋‼️‼️ 我哋揀左一個任食小火鍋套餐,真係物超所值!食到我哋兩個飽得夠夠,食得超開心!✅檳城喇沙湯底首先要推嘅就係個湯底,檳城喇沙湯惹味!湯底香郁而不膩,飲一口已經令人回味無窮。喺湯裡,你會品嚐到淡淡嘅喇沙香和微辣,配合火鍋更是一絕👌🏻。✅晚餐Set A終於可以開動我哋嘅火鍋喇!我哋選咗入面嘅晚餐Set A,每一款食材都新鮮得黎,係唔止火鍋味美,更係份量十足🙆♀️。✅精選進口牛板腱同西班牙粟飼豬肉呢個set其中兩款食材真係好抵食🤑!牛板腱同豬肉好香,香口又有嚼勁,每一啖都咬得喺口裡肉汁出晒嚟,當我哋慢慢品嚐嘅時候,肉質更加鮮美。🤩✅花雕浸鮮雞件當然,少不了海鮮嘅美味同雞腎嘅酥脆。花雕浸鮮雞件嘅口感獨特,雞肉煮得剛好,軟糯蔥香,而麻辣雞腎代有一種獨特嘅風味,吃起嚟令人意猶未盡。換言之,我哋今次食嘅火鍋真係一流!食物新鮮美味,價格又公道,環境舒適🤩。我哋餐廳入面嘅呢次食飯體驗真係百分百滿意,一定會再嚟!👍✅評分:味道 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】服務:⭐️⭐️⭐️⭐️【4】衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️【4】抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】
✅檳城喇沙湯底
✅晚餐Set A